Idei pentru cadouri

Ce cadou ?

Despre ce este vorba

“Ce cadou este potrivit pentru mama, tata, bunici, frati, surori, veri, prieteni/prietene, iubiti/iubite? Unchi, matusi, profesori, profesoare?” Aceasta este intrebarea la care cu totii trebuie sa raspundem in preajma sarbatorilor, in preajma unei zile onomastice, sau a unui eveniment important […]

“Ce cadou este potrivit pentru mama, tata, bunici, frati, surori, veri, prieteni/prietene, iubiti/iubite? Unchi, matusi, profesori, profesoare?”

Aceasta este intrebarea la care cu totii trebuie sa raspundem in preajma sarbatorilor, in preajma unei zile onomastice, sau a unui eveniment important din viata unei persoane apropriate. Unii dintre noi, mai putin sau mai mult norocosi trebuie sa raspunda si la intrebarea: “Dar la amanta ce cadou ii duc?, si cum il ascund ca sa nu-l vada sotia”! 🙂

Indiferent de persoana careia ii este destinat cadoul, o decoratiune specifica evenimentului sarbatorit este totdeauna potrivita. Pentru femei, un articol vestimentar sau o pereche de cizme ori pantofi noi se afla pe locul 2 in topul preferintelor. Pentru barbati, un bax de bere, o sticla de vin, un ceas de mana sau un stilou este cadoul perfect.

Daca mergi in vizita la un cuplu si cauti un cadou comun, un board game ca acesta este cadoul perfect.

Iar pentru cei mici, o jucarie de la noul magazin, un lego, sau du-i intr-un loc in care isi doresc sa ajunga. Petrece mai mult timp alaturi de ei si de familia ta.

Pentru prieteni apropiati poti alege oricand un tricou urat de la tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.