Sfantul Ilie Urari de Sfantul Ilie

Urari de Sfantul Ilie I

Despre ce este vorba

Peste doua zile, Biserica Romana il pomeneste pe Sfantul Ilie Tesviteanul. Cea mai des intalnita urare de Sfantul Ilie este : La Multi Ani Ilie ! Dar exista si altele, cum ar fi …   De toti ai fost tu […]

Peste doua zile, Biserica Romana il pomeneste pe Sfantul Ilie Tesviteanul. Cea mai des intalnita urare de Sfantul Ilie este : La Multi Ani Ilie ! Dar exista si altele, cum ar fi …

 

De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit. Ma alipesc gingas si eu dorindu-ti binele mereu, iar numele ce-l porti de Sfant sa-ti dea putere si tarie, ani sanatosi si bucurie!

 

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei, la fel de frumoasa si parfumata precum o gradina cu flori.

 

Astazi vor fi averse de sampanie cu descarcari de cadouri. La Multi Ani de ziua numelui! La Multi Ani Ilie.

 

De Sarbatoarea Sfantului Ilie fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor, iar fericirea sa te ia in bratele ei in aceasta zi speciala tie. La Multi Ani Sfantule !

 

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericite si iubire. LA MULTI ANI !!!

 

Iliuta, desi astazi ai primit multe mesaje cu urari care mai de care, tot al meu este cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri, esti singura pata de culoare, singura raza de soare. Esti pe campia vietii mele si cea mai frumoasa floare! La multi ani!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.