Urari de Sarbatori

Urari de anul nou (I)

Despre ce este vorba

Si pentru ca mai sunt doua zile pana la sarbatoarea Anului Nou,  pentru cei comozi, pentru cei fara inspiratie sau in criza de idei si timp am adunat o serie de urari  mai mult sau mai putin haioase pentru anul […]

Si pentru ca mai sunt doua zile pana la sarbatoarea Anului Nou,  pentru cei comozi, pentru cei fara inspiratie sau in criza de idei si timp am adunat o serie de urari  mai mult sau mai putin haioase pentru anul nou:

1. Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2012 este aproape sa-si deschida primele zile albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

2. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

3. Nu iti doresc sa ai puterea de a crede in Noul An, ci puterea si rabadarea de a astepta schimbarile ce vor sa vina. Credinta si rabdarea merg mana in mana. La multi ani!

4. Mesajul acesta de sarbatori o sa te faca sa uiti de toate perioadele nefaste si o sa-ti umple inima de veselie, fie ca aceste zile de sarbatoare sa te ajute sa descoperi bucuria in viata alaturi de cei dragi tie!!!

5. Sa primim odata cu uratorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou. La Multi Ani!

6. Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima. La Multi Ani !!!

7. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 366 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

8. Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. La Multi Ani!

9. In pariul cu viata am mai invins un an, am ramas la masa de joc si am ridicat miza la 2012. Un alt an, o noua provocare!!! Vom invinge!!! La multi ani!!!

10. La rascruce dintre ani sanatate si multi bani, mult noroc si fericire si un car plin de iubire! La Multi Ani !!!

11. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

12. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.