Urari de Sfanta Marie

La Multi Ani Maria (I)

Despre ce este vorba

Maine, 15 august este ziua cand uram La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Maria, Marioara, Marian sau derivate ale acestora. Pentru cei care  nu au avut foarte mult timp, au fost mai lenesi, sau pur si simplu nu […]

Maine, 15 august este ziua cand uram La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Maria, Marioara, Marian sau derivate ale acestora. Pentru cei care  nu au avut foarte mult timp, au fost mai lenesi, sau pur si simplu nu au inspiratie sugeram cateva urari ce pot fi facute prietenilor ce poarta numele de Maria 🙂

 

1. Astazi este ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Multi Ani Maria!

 

2. La Multi Ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai parte de toata fericirea din lume.

 

3. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorata dintr-o inima mare. La Multi Ani !

 

4. Fie ca toata intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfanta Marie cat mai frumoasa.

 

5. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor care iti doresc numai bine.

 

6. La Multi Ani Maria! Fie ca ingerii sa-ti calauzeasca pasii, si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.