Urari de Sarbatori

Urari de Sarbatori

Despre ce este vorba

A venit vremea in care trebuie sa uram sarbatori fericite celor dragi noi si cu siguranta toti avem nevoie de putina indrumare in acest sens. Pentru aceasta am pregatit pentru voi cateva urari pentru cei dragi: Ninge si cumpana anilor […]

A venit vremea in care trebuie sa uram sarbatori fericite celor dragi noi si cu siguranta toti avem nevoie de putina indrumare in acest sens. Pentru aceasta am pregatit pentru voi cateva urari pentru cei dragi:

Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!

De Sfantul Mos Craciun iti doresc sa ti se indeplineasca o parte din vise, pe celelalte ti le indeplineste Iepurasul Pascal.

Fie ca odata cu stravechile noastre colinde sa va intre in casa si in suflete pacea sfanta, generozitatea si forta de a fi mereu invingatori! Din prima zi a anului 2012 sa va impiedicati de un bolovan de NOROC, sa calcati intr-o balta de FERICIRE, sa va stropiti din cap pana in picioare cu IUBIRE si sa fiti SANATOSI! Prima brazda a plugusorului sa va rastoarne prosperitate din belsug pentru tot anul!
Un An Nou Fericit!

Sursa : http://perspico.net/urari-de-sarbatori-fericite/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.