Urari de Sarbatori

Urari de Paste

Despre ce este vorba

Cateva urari pentru Sarbatoarea Pastelui: Sarbatoarea Invierii Domnului sa lumineze din plin viata tuturor si inima fiecaruia. Hristos a patimit si a inviat intru fericirea noastra! Sa invatam sa ne bucuram de ceea ce avem, sa pretuim viata, sa iubim […]

Cateva urari pentru Sarbatoarea Pastelui:

Sarbatoarea Invierii Domnului sa lumineze din plin viata tuturor si inima fiecaruia.

Hristos a patimit si a inviat intru fericirea noastra! Sa invatam sa ne bucuram de ceea ce avem, sa pretuim viata, sa iubim fara limite si fara a cere ceva in schimb, sa avem curaj sa fim noi in orice situatie. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Iti doresc ca iepurasul sa iti aduca tot ce iti doresti, sa-ti indeplineasca visele si fiecare zi sa ti-o umple cu bucurie. Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Ne-am alaturat si noi iepurasului si il ajutam sa va aduca multe bucurii, impliniri, sanatate si belsug. Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Fie ca Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa vii aduca mai aproape pe cei dragi! Un Paste Fericit!

Fie ca Lumina Sfanta a acestei sarbatori sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea vietii! Un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.