Urari de Sarbatori

Urari de anul nou (III)

Despre ce este vorba

Pentru ca anul nou se apropie cu pasi maruntei, pentru cititorii sarbatori-fericite.info am adunat zeci urari pe care le poti trimite prietenilor innainte de trecerea in 2016. 1. Iti urez un an nou plin de pace, o petrecere de neuitat si […]

Pentru ca anul nou se apropie cu pasi maruntei, pentru cititorii sarbatori-fericite.info am adunat zeci urari pe care le poti trimite prietenilor innainte de trecerea in 2016.

1. Iti urez un an nou plin de pace, o petrecere de neuitat si implinirea celor mai indraznete vise pentru anul care vine. La multi ani!

2. Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

3. Noul an vine, si odata cu el noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! La Multi Ani din partea mea dragilor.

4. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese. La multi ani!

5. Fie ca in anul care vine zi de zi pentru tine sa fie o sarbatoare, dimineata sa te trezesti cu zambetul pe buze, ziua sa o petreci cu buna dispozitie si momente de neuitat, iar seara sa adormi cu planurile realizate. Iar daca se intampla sa nu adormi, atunci iti urez sa ai parte de nopti furtunoase si fierbinti! La multi ani !!!

6. Nu iti doresc ca Noul An sa-ti implineasca toate visele, dar iti doresc ca in Noul An sa ai parte de sanatate, putere de caracter si tenacitate ca sa iti realizezi visele cu propriile forte. La multi ani!!!

7. Fie ca anul nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. La Multi Ani!

8. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce va doriti si sus paharul! La Multi Ani 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.