Despre blog

Primul post

Despre ce este vorba

Suntem in 2011, in ziua Sfantului Nicolae cand am avut eu inspiratia sa cumpar acest domeniu. A mai durat ceva timp pana cand domeniul a fost “pregatit”, si wordpress-ul instalat. Si astfel, pe 7 decembrie 2011 a aparut acest prim […]

Suntem in 2011, in ziua Sfantului Nicolae cand am avut eu inspiratia sa cumpar acest domeniu. A mai durat ceva timp pana cand domeniul a fost “pregatit”, si wordpress-ul instalat. Si astfel, pe 7 decembrie 2011 a aparut acest prim post pe site-ul cu sarbatori fericite.

Si pentru ca voi va doriti sarbatori fericite, iar scopul nostru este sa va facem sarbatorile cat mai frumoase si vesele a luat nastere proiectul nostru pe care l-am intitulat sarbatori-fericite.info!!!

Am pornit la drum cu ideea ca site-ul sa devina o enciclopedie de urari si cantece pentru sarbatori, si sa sa vina in ajutorul celor mai putin inspirati atunci cand trebuie sa trimita o urare de sarbatori sau sa spuna La Multi Ani unui prieten. In afara de asta sper sa va putem inspira si in alegerea cadourilor de sarbatori si zile onomastice.

Despre temele de pe site

Sa va spun cateva cuvinte si despre primele teme care au fost instalate pe site. Ca prima tema a site-ului am ales-o pe aceasta : http://www.5themes.com/free-wordpress-themes/christmas-wordpress-theme/, o extravaganta tema care vesteste aproprierea sarbatorii Sfantului Craciun!

Iar povestea continua, alegerea temei nu a fost multumitoare si am inlocuit-o cu alta mai potrivita asteptarilor noastre si voastre. Este vorba de aceasta tema: http://www.wordpressthemesbook.com/instantshift-christmas/.

Odata cu trecerea timpului sunt sigur ca blogul va suferi modificari, iar temele se vor schimba des. Va doresc un Craciun Fericit alaturi de persoanele dragi voua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.