Idei pentru cadouri

7 idei de cadouri pentru ziua de Sfântul Andrei

Despre ce este vorba

Despre cadouri am mai tot scris, au scris și alții si totuși nu cred că vreodata s-ar putea scrie suficient. Astăzi este ziua celor care poartă numele de Andrei, Andreea sau derivate lor, și sunt sigur că cei mai mulți […]

Despre cadouri am mai tot scris, au scris și alții si totuși nu cred că vreodata s-ar putea scrie suficient. Astăzi este ziua celor care poartă numele de Andrei, Andreea sau derivate lor, și sunt sigur că cei mai mulți se întreabă ce cadouri pot cumpăra pentru onomastica prietenilor lor.

În ultimii ani au luat foarte multă amploare cardurile cadou, care am observat că sunt relativ apreciate, și un cadou fără prea multe bătăi de cap pentru cei care urmează să ofere cadoul. În afara de cardurile cadou, iată alte 7 idei pentru cadouri de Sfântul Andrei:

Ideea 1

Prima idee pe care o propun este pentru doamne si domnișoare: o floare sau o bijuterie de poveste (o brațară, un pandativ, o broșă sau o pereche de cercei).

Ideea 2

Un ceas de mană este o alegere potrivită, atât pentru doamne cât și pentru domni. Poți alege un ceas de mână din oferta celor de la maroko

Ideea 3

O carte! Poate fi un ghid de călătorie sau o carte despre fotografie. Indiferent de persoana căreia îi este adresat cadoul, aproape nicioadata nu poți da greș cu o carte. Chiar dacă nu este o carte pe care să o citească, măcar v-a da bine in bibliotecă.

Ideea 4

Un cd cu muzica preferata.

Ideea 5

O rama foto, sau un obiect personalizat: o cană, un tricou sau o sapcă.

Ideea 6

Un gadget.

Ideea 7

Orice altceva consideri tu că este cadoul potrivit pentru persoana care urmează să-l primească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.